A Samsung mottója a "3D-s szemüveget minden gyereknek" a jelenről szól a jövő generációjának. A 9000-es szériával együtt 3D Blu-ray lejátszót és házi-mozi hangrendszert is bejelentettek a 2010-es Consumer Electronic Show-n.

 

A 9000-es széria LED LCD kijelzővel, 3D támogatással, beépített WiFi-vel, érintő kijelzős távirányítóval, és 7,6 mm-es vastagságával az egyik leginnovatívabb termékek közé sorolható a most bemutatottak közül és a design-t még nem is említettük. Mondjuk sokban hozzá járul a Samsung innovációjához, hogy a legújabb termékeivel teljesen átállt a 3D-s technológiára, bár az asztali lejátszó és hangrendszer csak a későbbiekben kerül teljes körű bemutatásra.
A 7,6 mm nem éppen mondható vastagnak, így természetesen csatlakozókat sem tudtak elhelyezni a készüléken. Ezek így a talpon foglalták el méltó helyüket, melyet fali tartóként is használhatunk. Teljesen szép megoldás, amivel a mostani tv-m is már a falon érezné jól magát.
Csiszolt fémszálas design ezüstben és feketében egy üveg kerettel, melynek az alján találhatóak a fő funkciók gombjai

 


Egy nagyot újított a 9000-es széria a távirányítók terén, bár nem tartom igazán ezt a spanyol viasznak, viszont mindenképp elegáns és persze felesleges funkció, hogy a műsort a távirányítón is megtekinthetjük. Tényleg szépre sikeredett, nagy hibája azonban, hogy szinte takaríthatatlan, így a kijelző mindig ujjlenyomatos marad.

(direkt ujjlenyomatos kép)
A Samsung (és egyébként mindenki más is) nagy hangsúlyt fordított az online tartalmak elérésére. Megnyitotta a saját Store-ját, így mostantól a developerek számára, nyártól viszont teljes körűen elérhetővé válnak a Samsung termékein az alkalmazások. Külön TV-kre, asztali lejátszókra és mobil platformokra is egyaránt elérhetőek lesznek ugyanazok az alkalmazások.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediatecho.blog.hu/api/trackback/id/tr821658322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása