A cím igazából nem teljesen tükrözi a valóságot, de nem akartam azt írni, hogy "CeBIT 2010 - projektorok, tv-k, táblák, hangszórók, tömérdek klaviatúra és egy GPS rendszer"

 

Egyébként itt még inkább érvényesek az előzőekben bejegyzettek, miszerint a PH! és a PCWorld voltak itthon a CeBIT tartalomszolgáltatói, ezért nem külföldről, hanem itthonról válogattam a cikkek közül. Leszögezném, nem direkreklám, pláne nem seggnyalás. Aki mégis így gondolja az veheti is nekem a következő CeBIT-re a jegyet luxusszállodával, teljes ellátással, MacBook Próval, Canon 5D-vel, német tolmáccsal és akkor tolom a contentot magamtól. Ja és egy olyan 3000 euróból elvagyok a héten.

 

Mazsolák:

 

Az Optama két 3D megjelenítésű projektorral érkezett(EX762 és HW536), az Acer projektorapedig újítás képpen ötvözte a DLP és LED technológiát. Sok oldalúságukhoz mérten arányaiban mindkét kivetítő pehelysúlyokban érkezett.

 

optomaex762

Optoma EX762

 

Acer K11

 

 

Azt hiszem tegnap találkoztam az Appleblogon egy kifejezéssel amit most én is felhasználnék. "Nesztek" baszki Vierra. Kell az a LED, minek a 3D? Ha már elvitte a BestOfShow címet a CES-en végülis minek még reklámozni. (majd ha küld nekem a pana a tc és a tx szériás tv-iből is egyet-egyet egy hónapnyi tesztelésre, akkor teszek ki róluk képet, egyelőre haragszok rájuk:P...az meg nem érdekes, hogy a tc széria még ki sem jött.)

 

NetGear mindenesetre segít abban, hogy egyszerre több HD tartalmat is küldhessünk WiFi-n a Vierránkra.

 

netgear hd theater

Netgear Universal WiFi Internet Adapter

 

:D Tablet vagy mi? :D - PCWorld

 

archostablet

Archos Tablet

 

A Logitech többek között a Harmony 600 és 650-es univerzális távirányítóival és egy laptopra csíptethető hangszóróval ment a CeBIT-re. Azt kell mondanom, egyre jobbak lesznek ezek a szaros kis hangszórók, mindettől függetlenül még mindig nem bírnám sajátomként elviselni őket, mint állandó hangforrást, maximum már tényleg végső megoldásként. - Forrás...

 

logitech laptop speaker

Logitech Laptop Speaker Z205

 

tt esports challenger pro

Tt eSports Challenger Pro

 

-Figyled, piros háttérvilágítású a billentyűzetem.

-Szép. De miaz ott a sarkában?

-Hát ventillátor, mi más?!

-...bazdmeg.

 

A Rapoonak meg tetszetős a klaviatúrája, de ha már egyszer lefikáztam a Bamboo 2-ket, akkor az a touchpad ugyan mitől lenne szimpatikusabb az oldalán? Amit 2010-ben és után kiadnak touchpaddal, annak minimum 28 ujjat kell hogy érzékeljen egyszerre, vagy kijelzővel kell hogy érkezzen és akkor rámondom majd, hogy jó. Ja, hogy az Asus ezt már meglépte? Akkor jó.

 

rapoo keyboard

Rapoo 2900 Touch Slim Wireless Keyboard with Touchpad

 

asus eekeyboard

ASUS EeeKeyboard

 

PH! a klaviatúrákról és egy headsetről...az Asusról meg az Engadget.

 

Nem teljesen vagyok kompetens navigáció terén, de a MIO cucca tetszik. Persze hallom a két tábort, az egyik mantrája: "ez milyen jó", a másiké: "ez már túl sok".

 

mio gps

Mio Moov V780

A bejegyzés trackback címe:

https://mediatecho.blog.hu/api/trackback/id/tr171829766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása