Csütörtökön kezdetét veszi a Consumer Electronic Show 2010 Las Vegasban a Szórakoztató Elektronikai Szövetség (CEA) jóvoltából.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A díjazottak részleges listájával már Novemberben megismerkedhettünk és már az idő tájt is több hazai hírportál és blog is foglalkozott a neves eseménnyel:

ITExtreme - Az idei CES fókuszában a PC-s játék és a digitális képalkotás

GameStar - Fókuszban a játékipar és a digitális fotózás

HardverOC - Nagyágyúk a 2010-es CES megnyitóján

Az IT Café számolt be arról, hogy "Lesz magyar stand a CES-en", a Dension Audio Systems Kft. mutatja be többek között az autókba építhető wifi lehetőségét.

Prohardver - A Mitsubishi is a 3D-re fókuszál Vegasban

Az Index pedig néhány szóban bemutatta az innovációs díjazottakat - A közeljövő kütyüi

Az e-könyv olvasó blog is beharangozta a CES 2010-et

és a szifon csapat is említést tett a showról az iPhone bankkártya-olvasójával kapcsolatban.

Tehát ahogy azt biztosra lehet és lehetett venni, már hetekkel a szakkiállítás előtt felkapta mindenki a fejét a CES hallatán és egész évben érezni fogjuk a hatását a bemutatott termékeknek.

Nem fogom kibírni, hogy ne írjak még a témával kapcsolatban, a számomra legszimpatikusabb cikkeket úgyis figyelmetekbe ajánlom majd, én mindenesetre a Geeks.hu postjaira vagyok rátapadva, akiktől csak azért sem ajánlottam egy deka cikketsem, mert az összeset ajánlom most és várom az élő tudósításukat Vegasból.

Geeks.hu - CES 2010 RSS

Plusz pirospont Panasonicéknak, hogy támogatják őket, egyébként a GameStar is azt írta kint lesznek a CES-en, de a jelenlegi két postjuk a geeks huszonx postja közötti differencia engem megdöntött az egyik irányba.

cesweb.org

ce.org

cnet.com

cnet.com/live 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediatecho.blog.hu/api/trackback/id/tr191639928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása