Előre leszögezném, a MediaTecho-t legfőképp saját okításomra hoztam létre, de természetesen úgy próbálok majd publikálni, hogy az mindenki számára érthető és hasznosan feldolgozható formában lásson napvilágot. Talán kissé zavaró lesz, de a feltűntetett források után szándékozom néhány pontban összeszedni egy tematika szerinti rendszert a post helyéről és esetleges hiányosságairól és hibáiról.

A MediaTecho, mint ahogy a neve is mutatja, a médiában használatos technológiákról szól majd. Lesz neki elméleti és gyakorlati része, ajánlókkal és hírekkel fogok szolgálni. A blogot egy gyerekcipőben induló segítségnyújtásnak szánom, mely remélhetőleg egy 128-as lábbelit viselő "óriástanulásportállá" növi ki magát:D:P. Az idő során egítségemre lesz egy 2 éves médiatechnológus képzés is, aminek éppen a kőkemény 2. hetében járunk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediatecho.blog.hu/api/trackback/id/tr281451101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása