Sok ASUS újdonságról olvashattunk hazai hírek közt. Egy cikkben szerepelnek pl. a Republic of Gamers termékcsalád alaplapjai külön AMD és Intel processzorokhoz, a Bravo széria GeForce GT 220-as videókártya és a Xonar Xense hangkártya, melynek része egy Sennheiser Xense PC530 nevezetű füles.

&nbsp

 

 

Asus Ares vidkari működés közben - PCWorld

 

A G51JX notebook 3D-s technológiával érkezik, az izmos kis Eee PC 1001PQ pedig egyedi megjelenéssel. Végre elstartolt a DR900-as eReader is, melyről a MediaTecho is beszámolt már. Bővebben...

 

asus g51jx 3d

Asus G51JX 3D Notebook

 

eeepc 1001pq

Asus EeePC 1001PQ

 

Asus DR900 eReader

Asus DR900 eReader

 

1015P, 1016P és 1018P. Igen, még mindig ASUS, és még mindig Eee PC-k, még mindig a PH!-ról.

 

Az Asus Asus PG276H 3D megjelenítéssel és érdekes külsővel érkezik, de a cikkben találkozhatunk még a Terra új FullHD monitorával, melyet ígéretes tulajdonságokkal szereltek fel.

 

A PCWorld csajszi részlege számolt be egy formabontó, futurisztikus megjelenésű routerről, amelynek kinézete mellett nem hanyagolható el tudása sem.

 

asus ultra slim router

ASUS' ultra-thin RT-N56U

 

Az ITExtreme összefoglalójában olvashatunk az Asus eredményeiről a környezettudatos szemléletmód terén, valamint természetesen beszámolnak ugyanebben a témakörben egy-két most bemutatott újdonságról.

 

All-In-One PC-kkel is jelentkezik az Asus más-más, de mindenképp meggyőző konstrukcióban. Bemutatkozik az ET2010 és az ET2010PNT. - Prim

 

Nem elég hogy AIO, de 3D is, meg még kibaszottjól is néz ki. Asus, MSI-vel kevereve.

 

asus aio 3d pc

Asus 3D All-In-One PC

A bejegyzés trackback címe:

https://mediatecho.blog.hu/api/trackback/id/tr41830357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása