Végre beszállt az ASUS az eReader bizniszbe. Méghozzá egy viszonylag bomba olvasóval.

 

ASUS DR-900

 

Letisztult köntös, pár alap funkcionalitást segítő gomb, az ASUS feliratot meg minden eddigi cuccomon szerettem látni, itt is tetszik. A 9 inches kijelző 1024x768-as felbontást kapott, ez arányaiban szinte megegyezik a Kindle DX 9,7 inches 1200x824-es kijelzőjével. Felülete érintésre érzékeny, de csak az olvasóktól megszokott sebességgel és csak erős nyomás hatására. WiFi-vel és opcionálisan 3G-vel felszerelt, valószínűleg ezért van az, hogy néhol DR900-ként, máshol DR950-ként találkozunk vele. Az akksi 10,000 oldalt bír el, megintcsak valószínűleg kikapcsolt WiFi és 3G mellett. 4GB MicroSD kártyával lesz kapható, MicroUSB és 3,5-ös füles csatlakozást csatlakozást is kapott. PDF, TXT, MP3 és ePUB fájlokat biztosan támogatja, remélhetőleg azért ennél szélesebb skálán válogathatunk majd. A megjelenés időpontja és a készülék ára nem ismert.

Galéria

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediatecho.blog.hu/api/trackback/id/tr341806434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gasztrocsirip 2010.03.07. 15:03:52

Kedves MTB Blogger!
Az OpenBlogs hálózattól írok, egyik ügyfelünk érdeklődne IT blogokon való megjelenés iránt. Kérlek küldd el elérhetőséged a sales kukac openblogs pont org címre mielőbb hogy fel tudjam venni Veled a kapcsolatot.
Kösz
Krisztián
OpenBlogs.org
süti beállítások módosítása