Pontosabban Január 19-étől már több, mint 100 országban megvásárolható lesz az Amazon Kindle nagyobb verziója a DX.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem mondom, hogy úgy vagyok a Kindle-el, mint az iPhone-nal, mert az iPhonera első nap lecsaptam, mikor az országba érkezett. Ha lenne fölös 50 ronygyom a kicsikindlire már az is meglenne, a DX meg nem is csak a magasabb ár miatt nem tetszik, hanem egyszerűen a kicsi szexibb.

Azt viszont nem teljesen értem, hogy mi a faszra jó, hogy kapható az országban, de még rádobják a vámot és a szállítást is. 490$-be' (~92.000 Huf) van kint, de mire ide ér kb 610$-et (~115.000 Huf) kell érte kiperkálni. Legalábbis a HWSW infói szerint. Nem mintha közelről érintene a dolog, csak a tény zavar kissé.

Egyébként az Amazon állítólag próbálkozott a Vodánál az árusítással kapcsolatban. A visszautasítás oka legfőképp az volt, hogy a felhasználók nem tudják használni az olvasót netezésre, csak az Amazon dokumentumait érhetik el rajta. Így már tényleg szar is az egész...

Namindegyis... a T-nél legalább megkapjuk ezt a valamit itt. Nem állítom, hogy nem jó, csak hát a Kindle az... Szexipfffff:)

A bejegyzés trackback címe:

https://mediatecho.blog.hu/api/trackback/id/tr641651848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása