Ezzel a posttal zárom az idei konferenciáról szóló tudósítások ajánlását. A mai gyűjteményt kicsit személyesebb hangvételűvé próbáltam fabrikálni, így most egy-egy hazai szakmabeli blogger klaviatúrájából származó linkgyűjteménnyel szolgálnék.

Talán a témából fakadóan is több szerep jut itt az optimalizálásnak. Ugyan az SMO (Social Media Optimization; "Közösségi média aktivitás tervezése, kivitelezése és mérése" - Dobó Mátyás) nem éppen blogok és site-ok, mint inkább közösségi oldalak optimalizálásáról szól, valahogy túl nagy "véletlennek" tűnik ez számomra:).

Tehát volt egy kerekasztal beszélgetés, Dunder Krisztián vezetésével. Konklúzió itt olvasható.

Dobó Mátyás (Ex-Blogter; Peer Applications) is a kerekasztal beszélgetőpartnereként foglal állást a témával kapcsolatban, valamint az ott előadott felvezető gondolatait letölthető formában is közzé tette számunkra.

Berényi Konrád előadása a már ismertebb keresőoptimalizálást rakta egy ringbe a keresőhirdetésekkel szemben, pro - kontra érveket felsorakoztatva mögöttük. Prezentációját is megosztja velünk, de érdekességképpen ajánlanám még figyelmetekbe záró attitűdjét is.

Fogalmam sincs hány oldalon és blogon szaladt már végig az a post, melyet a Webisztánon olvashatunk, mint 7 emlékezetes pillanat a konferenciáról. Ha jövőre ugyanennyien írnak majd cikket saját tapsztalataikról és csak én gyűjtöm majd össze a beszámolókat, akkor nem az OnLime bejegyzésének ajánlásával zárom majd ezt a valóban kis csokrot. Kurucz Imre, az NRC kutatási igazgatója egyébiránt a "Túl a 2 millión" postjával saját előadását foglalja össze, mely a hazai internetes vásárlásokról ad képet számunkra számok formájában.

Dobjatok még hozzám pár linket, melyet fontosnak, lényegesnek tartotok és kimaradtak a szórásból. Vagy dobok még egy ráadás gyűjteményt, vagy jövőre már kapásból plusz saját feedekbőlválogatok.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediatecho.blog.hu/api/trackback/id/tr321461260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása