Baja Ferenc a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára többek között az "internetet mindenkinek, mindenütt" kijelentéssel nyitotta az idei Internet Hungary konferenciát. Az elmúlt évet lényegében sikeresnek nevezte, de szorgalmazza a további tevékenységeket a tudományos kutatások területén, a társadalmi támogatás szervezésében, az e-közigazgatás és e-közszolgáltatás területein. - MTI

Naplo-Online
Hirado/MTI

Oszkó Péter szerint a válság kilábalása utáni időszakban az infokommunikáció lehet az egyik legnagyobb nyertes. Hangsúlyozta, hogy a vállalatok számára rendkívül fontos egy üzleti modell felépítése.

Hirado/MTI

Az Egyesült államokból érkezett Gerd Leonhard szintén kitért az üzleti modellek felépítésére, melyben nagy hangsúlyt kapott a közösségi kommunikáció, valamint kitért a nyomtatott és online sajtó változása miatti komoly és szükséges lépésekre.

Napi-Online I
Napi-Online II

A 2. napon, mintegy válaszként Baja Ferenc felvetésére, Debreceni Győző infokommunikációért felelős kormánybiztos egy kerekasztal beszélgetése alkalmával elmondta, hogy mintegy egy 45 milliárd forintból indult el a Nemzeti Digitális Közmű kiépítésének első fázisa. Az asztalnál ülők:
Winkler János, a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese
Pataki Dániel, a Nemzeti Hírközlési Hatóság elnöke
Betzalel Kenigsztein, a UPC vezérigazgatója
Marchhart Pál, a Vodafone vezérigazgató-helyettese

Napi Gazdaság

De nem csak a hazai piacról esik szó, hiszen itthonról nyugatabbra is tudunk nagyot alkotni. Prezi.com és Ustream tapasztalatok megfűszerezve egy 18-as karikával Kovitól.

Kreatív

A bejegyzés trackback címe:

https://mediatecho.blog.hu/api/trackback/id/tr151453370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása