A Napló Online felvezetésével Csermely Ákos, az Internet Hungary egy főszervezőjének véleményét olvashatjuk az internet múltját és jövőjét illetően. A cikkben kitér az internet demokratizálódására, valamint rámutat a hazai és a világcégek közötti kapcsolatok és kihasználható rések fontosságára. Egy rövid történelmi kitérő után pedig ismét jelenlegi hazai fejlesztésekről esik szó a vezeték nélküli hálózatokat alapul véve.

A 10. Internet Hungary második napjáról egy kerekasztal beszélgetésről tudósít a Mediainfo, ugyancsak múltról és jövőről elmélkedve. Beszélgetőtársak:
Uj Péter
Para-Kovács Imre
Straub Elek
Nyírő András
Simó György

Pataki Róbert, a Magyar Telekom Új Üzleti Területek és Üzletfejlesztési Üzletágának vezetője beszélt arról az eseményen, hogy az információ-fogyasztásban a kép- és video-tartalmak dominálnak (Napi Gazdaság), de valószínűleg a Pannon is tisztában lehet ezzel, hiszen fontosnak tartják, hogy saját televíziós platformmal rendelkezzenek (Napi Gazdaság).

A konferencia alkalmával szó esett a közösségi oldalak egyre nagyobb szerepéről és népszerűségéről (MTI), bár észre kell vennünk, hogy van mit fejlődnie ezen a területen régiónknak. A Napi Gazdaság gyúrta egybe Szabó Márton ( iWiW Kft. ügyvezető), Dobó Mátyás (volt Blogter alapító, Peer Applications Kft. ügyvezető) és Novák Péter (Kirowski vezető) véleményét a témával kapcsolatban.  A Kreatív Online viszont teljesen más megközelítésben vélekedett a közösségi kommunikációról, Novák Péter következtetése alapján. Szerintük "a hirdetők végre illemet tanulnak az interneten".

A bejegyzés trackback címe:

https://mediatecho.blog.hu/api/trackback/id/tr521454888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása